Kaapista löytyi kaikki aineksetkin valmiina, joten eikun kokeilemaan.
1 dl vehnäjauhoja
1 kananmuna
3/4 rkl sokeria
ripaus suolaa
voita paistamiseen
(smetanaa)
Vatkaa kananmuna kuohkeaksi ja lisää loput ainekset. Sekoita tasaiseksi ja anna taikinan vetäytyä jääkaapissa vartin verran.
Paista lättyset joko tavallisella paistinpannulla tai lettupannulla. Taikina on paksua, joten voit muotoilla siitä mieleisesi kokoisia lättyjä.
Itse paistoin lettupannulla. Tästä määrästä tuli 12 kpl.
Itse en lisännyt smetanaa (koska sitä ei ollut) ja ohjeessa kehoitettiin käyttämään rasvaista rahkaa.. No, itellä oli vaan sitä rasvatonta, mutta se toimi erittäin hyvin! :)
Hyvää Uutta Vuotta 2013! :)
-Raitsu
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti